Wij kopen speciaal voor u buitenlandse kleurboeken in!

Wij krijgen veel vragen van onze klanten om speciale buitenlandse kleurboeken in te kopen. Kleurboeken, die je zelf niet zo makkelijk of goedkoop kunt kopen. Als je een leuk buitenlands kleurboek hebt gezien, dan zijn de verzendkosten vaak enorm hoog of je moet weken wachten op je kleurboek!

 

Daarom kopen wij regelmatig buitenlandse kleurboeken in. Wij kopen een groter aantal van het kleurboek in en de verzendkosten zijn per boek dan een stuk lager, dan wanneer je het zelf zou kopen. Heel aantrekkelijk dus voor jullie, want wij kunnen je op deze manier het boek aanbieden voor een lagere prijs, dan wanneer je het zelf zou kopen. En je hebt het snel in huis en hoeft dus geen weken te wachten op je bestelling.

 

Zo hebben wij de prachtige Klara Markova boeken uit Tsjechië in ons assortiment. En de kleurboeken van Anastasia Koldareva uit Rusland. Verder hebben we ook boeken uit Japan, Korea, Polen en Zweden. 

 

Heb jij een leuk buitenlands kleurboek gezien, dat je graag wil hebben? En je vind het (nog) niet in onze webshop? Vraag ons dan gerust of we het boek voor je kunnen inkopen. We gaan dan voor je op zoek naar het boek!

Reactie schrijven

Commentaren: 0