Hieronder staan de nieuwe en te verwachten Nederlandse boeken


Johanna Basford - 30 dagen creatief

Ontdek hoe leuk en rustgevend creativiteit kan zijn! In '30 dagen creatief' ga je op reis langs fantasierijke tekenopdrachten en inspirerende ideeën die het vonkje zullen zijn om je eigen creativiteit te laten ontvlammen. Dit boek is een mix van zwierige doedelpagina's, deskundig advies en eenvoudige stap-voor-stap tekenaanwijzingen en staat vol met dingen die je rust en plezier brengen: van kalmerende velden vol lavendel tot overdadige, heerlijke ijshoorntjes en weelderig bloeiende potplanten.

De schotse illustrator Johanna Basford tekent fantasierijke en gedetailleerde kleurplaten voor jong en oud. Ze verkiest potlood en inkt boven pixels. Haar illustraties zijn geliefd over de hele wereld. Eerder verschenen van haar hand diverse kleurboeken, waaronder 'Wereld vol wonderen', 'Evi en de kleurrijke vlinder', 'Johanna's Kerstmis' en 'Magische jungle'.

ISBN 9789045326917, Afmeting: 21,6 x 25,4 cm, paperback met flappen en metaalfolie op cover, 80 pagina's, verwachte datum: 22 oktober 2021

Johanna Basford - 30 dagen creatief

€ 16,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Tropical Birds Kleuren voor volwassenen

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789044757637, Afmeting: 23 x 1,2 x 23,2 cm, Gewicht boek: 309 gram, enkelzijdig bedrukt, maart 2020.

 

Kwetterende papegaaien, fladderende kolibries, sierlijke flamingo's... Ontsnap even aan de drukte van alledag door de tropische vogels in dit boek in te kleuren. Soms zitten ze verstopt tussen de bladeren van het regenwoud, andere keren schitteren ze in volle glorie op de kleurplaat, maar altijd nodigen ze uit om met prachtige kleuren tot leven gewekt te worden. De tekeningen zijn gedrukt op kwaliteitsvol papier om doordrukken te voorkomen.

Tropical Birds Kleuren voor volwassenen

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Magical Ocean Kleuren voor volwassenen

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789044757644, Afmeting: 23 x 1,5 x 23,2 cm, Gewicht boek: 309 gram, enkelzijdig bedrukt, april 2020.

 

Sierlijke zeepaardjes, speelse vissen, betoverende zeeschildpadden... Verlicht je drukke geest door de exotische onderwaterwereld in te kleuren. Duik onder in de magische oceaan, laat je betoveren door de wondermooie kleurplaten en voel jezelf tot rust komen terwijl je ze allemaal prachtige kleuren geeft. De tekeningen zijn gedrukt op kwaliteitsvol papier om doordrukken te voorkomen.

Magical Ocean Kleuren voor volwassenen

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Kleuren op nummer 5

Kleurboek voor volwassenen. Auteur: Lauren Farnsworth, paperback, enkelzijdig bedrukt, Afmeting: 29,8 x 0,6 x 21,2 cm, ISBN 9789045326405, 64 pagina's, november 2021 

 

Kleurfans kunnen hun hart ophalen aan dit nieuwe deel in de Kleuren op nummer-serie. Volg eenvoudigweg de kleurcodering aan de zijkant van de pagina en breng de winterse afbeeldingen tot leven. In de puzzels vind je prachtige rendieren, glinsterende bomen, zwevende sneeuwvlokken, Scandinavische patronen en nog veel meeer. Urenlang creatief kleurvertier voor jong en oud gegarandeerd! 

Kleuren op nummer 5

€ 9,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Spiropuzzels 3

Kleurboek voor volwassenen. 30 verborgen kunstschatten in spiraalvorm om in te kleuren. Auteur: Nicole Neven, Paperback, enkelzijdig bedrukt, perforatielijn op elke pagina, Afmeting: 29,8 x 0,8 x 31 cm, Gewicht: 459 gram, ISBN 9789045326900, 64 pagina's, september 2021

 

Spiraalpuzzels zijn een nieuw fenomeen en onwijs verslavend. Ze zijn geïnspireerd op de eeuwenoude techniek van het etsen in spiraalvorm. De puzzels in 'Spiropuzzels 3' zijn gebaseerd op 30 prachtige kunstwerken van diverse kunstenaars. Ze zijn omgetoverd tot verdraaid moeilijke beeldpuzzels die het uiterste van je geduld vergen. Je vindt verscholen in de spiralen onder meer werken van klassieke kunstenaars als Degas, Escher, Munch en Da Vinci, maar ook eigentijdse kunstenaars zoals Basquiat, Blek le Rat, Haring en Banksy.

 

Volg de lijnen van begin tot eind en vul ze met kleur om te ontdekken welk pronkstuk in de puzzel verscholen ligt. Varieer met kleurgebruik om de puzzels een persoonlijke touch te geven, scheur ze daarna uit langs het handige perforatielijntje en lijst ze in!

Spiropuzzels 3

€ 14,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Joseph Catimbang - Mythografie

Kleurboek voor volwassenen vol Fantastische wezens en verborgen objecten, paperback, Afmeting: 25 x 1 x 25 cm, Gewicht: 528 gram, ISBN 9789045326801, 128 pagina's, september 2021

 

Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie kleur & ontdek: dieren. Maak kennis met prachtige illustraties van dieren - echt en fabel - die transformeren, verschuiven en die tot in verbluffend detail tot leven komen. Kleur de magie van meer dan 55 van deze oogverblindende, handgetekende illustraties en vind de verborgen beelden die wachten om door jou ontdekt te worden op iedere pagina. Laat elke illustratie knallen met kleur en maak je eigen, persoonlijke boek vol unieke kunstwerken. Reis je een weg door het breinbrekende, complexe en kleurrijke fantasierijk van Mythografie kleur & ontdek: dieren.

- Ontdek verborgen objecten, kunstig verborgen op elke pagina
- Dompel jezelf onder in meer dan 55 ongelooflijke illustraties
- Creëer een gedurfd boek met spectaculaire kleurrijke schepsels

Josesph Catimbang is een Filippijns-Amerikaans autodidact illustrator en grafisch ontwerper. Joseph staat bekend om zijn surrealistische en minimalistische stijl. Zijn kunst roept emotie op door op zijn ongelooflijke gedetailleerdheid en droomachtige perspectieven die de natuurlijke wereld benadrukken en in de spotlight zetten.

 

Joseph Catimbang - Mythografie

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Johanna Basford - Wereld vol Wonderen

Dit is niet zomaar een kleurboek, het is een magische poort naar wonderbaarlijke werelden. Verscholen tussen de pagina's vind je kastelen in boomtoppen, zwevende eilanden en sprookjesachtige dorpjes, die allemaal wachten tot jij ze met kleur tot leven brengt. Ga op avontuur en laat je fantasie ronddwalen van wereld naar wereld, waar je onderweg de mooiste zeeschildpadden, nieuwsgierige katten en rondzwierende zangvogels ontdekt. Johanna gebruikte haar kenmerkende tekenstijl om een reeks splinternieuwe landschappen en thema's te scheppen, allemaal besprenkeld met haar geliefde flora en fauna. Maak je klaar om een heel nieuwe kleurenwereld vol wonderen te ontdekken!

 

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045326597, Afmeting: 25,5 x 25,6 cm x 1 cm, paperback met flappen, 453 gram, metallic folie op de cover, 80 pagina's, juni 2021

Johanna Basford - Wereld vol Wonderen

€ 16,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Johanna Basford - Evi en de kleurrijke vlinder

Kleurboek voor volwassenen, 120 pagina's, paperback met flappen, zwartwit met goudfolie op de cover, Afmeting: 21,7 x 1,5x 25,5 cm, 544 gram, ISBN 9789045326252, mei 2021

 

"Evi was een nieuwsgierig meisje met een grote verbeeldingskracht..." Zo begint het verhaal van Evi en de kleurrijke vlinder, een prachtig geïllustreerd kleurboek voor jong en oud over een klein meisje genaamd Evi, dat in de zoektocht naar haar prachtige vlinder een geheime deur ontdekt die leidt naar een magische wereld vol zwierige personages en nieuwe landschappen - allemaal perfect om in te kleuren. Het charmante verhaal heeft een speelse wisselwerking met de herkenbare tekenstijl van Johanna Basford. Het is een uniek avontuur voor kleurders van alle leeftijden en ligt klaar om door jou te worden ingekleurd.

Johanna Basford - Evi en de kleurrijke vlinder

€ 16,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Superflex 90's kleurboek

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045326245,  23,2 x 0,9 x 18,7 cm, 96 pagina's, 300 gram, paperback, februari 2021

 

De 90's zijn terug en hoe! Fanny packs, scrunchies en videobanden: het superflex 90's kleurboek bevat het allemaal. Het is de perfecte combi van nostalgie en kleurfun, samengepakt in een hilarisch en cadeauproof pakket waarmee je dit iconische tijdperk kunt herbeleven. Heb je laatst weer eens Friends of Dawson's Creek gebingewatcht? Of vol verlangen teruggedacht aan die transparante mobiel met antenne die je had op de middelbare school? Of een vintage Furby proberen te kopen op eBay? Zo ja: dan is dit kleurboek echt iets voor jou! Je vindt er allerlei illustraties van popcultuurherinneringen in terug zoals de Spice Girls, televisieshows als Full House, Family Matters, Saved by the bell en items die je nooit meer zult vergeten: waaiermappen, lichtgegevende jojo's, echomicrofoons, slinky's, mix cd's, vlinderclips, tamagotchi's, skeelers, doorzichtige waterschoenen, plakbandjes, klaparmbanden en nog veel meer.


Christina Haberkern is een bekende designer en illustrator uit Los Angeles. Ze is de eigenaar en het creatieve brein achter Hello Harlot, een merk stationary en cadeauproducten, dat gespecialiseerd is in popcultuur. 

Superflex 90's kleurboek

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hieronder staan de Nederlandse / BBNC kleurboeken op alfabet


Annemarie Vermaak - Delfts Blauw flora & fauna kleurboek

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045321042, Afmeting: 25,6 x 1,2 x 25,6 cm, Gewicht boek: 529 gram, april 2017.

 

Delfts blauw ontstond aan het eind van de 16e eeuw. Het werd ontwikkeld als alternatief voor duur blauw-wit porselein. Je krijgt nu zelf de kans om aan de slag te gaan met Delfts blauw en om de prachtige tekeningen van Annemarie Vermaak kleur te geven. 

Annemarie Vermaak - Delfts Blauw flora & fauna kleurboek

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Cirkel van het leven - een kleurrijke reis

Kleurboek voor volwassenen, 96 pagina's, paperback, dubbelzijdig bedrukt, Afmeting: 25,7 x 25 x 1,2 cm, Gewicht boek: 473 gram, ISBN 9789045325958, januari 2021

 

Dit boeiende kleurboek neemt je mee op reis door de fascinerende wereld van de natuur. Meni Chatzipanagiotou's prachtige illustraties, voornamelijk getekend in een rond design, zijn een ode aan de ritmes van onze wilde planeet. Vlieg mee door de lucht met vogels van diverse pluimage: van kleine, dansende kolibries tot krachtige, zwevende arenden. Duik in de golven en kom oog in oog te staan met machtige walvissen en zeeschelpen. Struin door ruige, wilde landschappen waar eekhoorntjes, vossen, wolven en andere fascinerende wezens huizen. 

Cirkel van het leven - een kleurrijke reis

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Creachick Kleurboek

Het CreaChick kleurboek bevat 30 gloednieuwe tekeningen die wachten tot jij ze van kleur voorziet. Je krijgt zo het gevoel een echte illustrator te zijn! Alle platen zijn in de herkenbare stijl van CreaChick en bieden vele uren kleurplezier. Het boek heeft extra dik papier en een perforatielijn, zodat je er met veel verschillende kleurmaterialen in kunt werken, en je kunstwerken kunt inlijsten!

Kleurboek voor volwassenen, paperback, 64 pagina's, Gewicht boek: 336 gram, Afmeting: 21,2 x 0,9 x 29,8 cm. ISBN 9789045326009, september 2020

Creachick Kleurboek

€ 14,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hanna Karlzon - Dagdromen kleurboek

Kleurboek voor volwassenen, Hardcover, Afmeting: 25,7 x 21,8 x 2 cm, Gewicht boek: 779 gram, ISBN 9789045320403, oktober 2016

 

Prachtig boek uitgevoerd met een kartonnen kaft, zwart linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant. Hanna Karlzon is een illustrator uit Zweden. Ze houdt ervan om bloemen, bossen, huizen en dieren te tekenen. 

Dagdromen kleurboek - Hanna Karlzon

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hanna Karlzon - Juwelenkistje

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045323213, Hardcover, Gewicht boek: 773 gram, Afmeting: 25,7 x 21,7 x 2 cm, 96 pagina's, mei 2018

 

De inspiratie voor Juwelenkistje komt van een oud Edwardiaans huis en zijn tuin. Hanna heeft een dromerige verzameling illustraties gemaakt: een mix van portretten, dieren, bloemen, klokken, vintage juwelen en stillevens die doen denken aan het begin van de vorige eeuw. 

Juwelenkistje - Hanna Karlzon

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hanna Karlzon - Karakter

In Karakter staan 20 prachtige illustraties van mensengezichten. Het is een echte artist's edition, met lekker dik papier en enkelzijdig bedrukte pagina's - zo kun je je hart ophalen en de gezichten hun eigen karakter geven met kleur met veel verschillende materialen. Vijftien platen ken je waarschijnlijk al uit haar andere boeken en deze worden aangevuld met 5 geheel nieuwe tekeningen. De Zweedse titel is Tilsammans, wat "samen" betekent. ISBN 9789045322742, 15 februari 2018, 40 pagina's

 

Dit boek is niet meer leverbaar.

Karakter - Hanna Karlzon

€ 15,99

 • Uitverkocht

Hanna Karlzon - Middernacht Maskerade

Kleurboek voor volwassenen, Hardcover met zwart linnen rug en zilveren foliepreeg op de cover, 64 pagina's, ISBN 9789045325477, Gewicht boek: 528 gram, Afmeting: 25,1 x 19,2 x 2 cm, april 2020

 

Het 1e kleurboek uit de serie "Verhalen met ..." van Hanna Karlzon is een droomwereld vol fantasiewezens die zich midden in de nacht te goed doen aan muziek en dans. Inspiratie voor deze bundeling gedetailleerde illustraties heeft Karlzon gehaald uit harlekijns, theaterkostuums uit de jaren 20 en historische pakken uit de 18e eeuw. De extravagante feesten spelen zich af in kastelen en paleizen en gaan door tot in de late uurtjes.

Hanna Karlzon - Middernacht Maskerade

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hanna Karlzon - Ochtendgloren

In dit luxe kleurboek nemen mysterieuze wezens je mee door overwoekerde tuinen en oude bossen vol fonkelende kristallen, spreuken en magische drankjes. Prachtige illustraties van Hanna Karlzon gebaseerd op de Scandinavische natuur en samengebracht in luxe hardcover met linnen band en goudfolie op de voorkant. ISBN 9789045321011, januari 2017

 

Dit boek is niet meer leverbaar; Uitgever bericht, dat er geen herdruk komt

Ochtendgloren - Hanna Karlzon

€ 15,99

 • Uitverkocht

Hanna Karlzon - Soulmates

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045323947, hardcover, 96 pagina's, Gewicht boek: 791 gram, Afmeting: 25,8 x 21,8 x 2cm, 15 april 2019

 

Dit prachtige kleurboek bevat magische portretten van de hand van de Zweedse kunstenares. Voor elk karakter heeft Hanna de bijbehorende spirit animal getekend. Kies de mooiste kleuren voor de fleurige dames en breng hen en hun spirit animal tot leven. In deze prachtige hardcover met goudpreeg op de cover vind je 96 nieuwe tekeningen.

 

Hanna haalt haar inspiratie uit de Zweedse natuur in de omgeving van haar woonplaats Umeá en voegt daar droomelementen aan toe. Die plek, tussen fantasie en realiteit, probeert ze te visualiseren en vangen in haar werk. Ze bedenkt de thema's voor haar kleurboeken zelf, maakt alle illustraties met de hand en tekent het liefst met sterke vrouwen, bloemen, bossen, huizen en dieren met heel veel details. 

Hanna Karlzon - Soulmates

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hanna Karlzon - Tijdperk

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045321882, Hardcover, Gewicht boek: 767 gram, Afmeting: 25,8 x 21,8 x 2cm, mei 2017

 

In Tijdperk neemt Hanna Karlzon je mee op een avontuurlijke reis langs de vier seizoenen. Ze haalt haar inspiratie uit de Zweedse natuur en voegt daar haar droomelementen aan toe. Dwaal mee door een prachtige fantasiewereld gevuld met droomachtige bossen, fleurige bloemen, gedetaillleerde dieren en insecten en krachtige vrouwen. 

Hanna Karlzon - Tijdperk

€ 15,99

 • Uitverkocht

Hanna Karlzon - Zwoele Zomeravonden

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045320410, Afmeting: 25,8 x 21,6 x 1,9 cm, Gewicht boek: 767 gram, januari 2017

 

"Zwoele zomeravonden" is een eerbetoon aan de heldere Scandinavische zomeravonden. Hanna neemt je mee in een dromerige wereld waar alleen je fantasie bepaalt hoe je hem inkleurt. Ontdek nieuwe prachtige illustraties van betoverende tuinen, onderwaterwerelden, sterrenhemels en meer. 

Hanna Karlzon - Zwoele Zomeravonden

€ 15,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Het enige echte mandalakleurboek - Artist's Edition

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045321837, Gewicht boek: 924 gram, Hardcover, Afmeting: 25,7 x 25,7 x 1,2 cm, juni 2017.

 

Mandala's zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleuren. Ze vormen een bron van rust. Door de bijzondere details en prachtige geometrische figuren zijn mandala's heel leuk om in te kleuren. Dit boek bevat 48 nieuwe, gedetailleerde mandala's, enkelzijdig bedrukt op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan materialen. 

Het enige echte mandalakleurboek - Artist's Edition

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Het enige echte mandalakleurboek - Artist's Edition 2

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045323794, Hardcover, Gewicht boek: 921 gram, Afmeting: 25,8 x 25,8 x 2,1 cm, oktober 2018.

 

Mandala's zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleuren. Ze vormen een bron van rust. Door de bijzondere details en prachtige geometrische figuren zijn mandala's heel leuk om in te kleuren. Dit 2e boek bevat 48 nieuwe, gedetailleerde mandala's, enkelzijdig bedrukt op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan materialen. 

Het enige echte mandalakleurboek - Artist's Edition 2

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Het enige echte mandalakleurboek - Black Edition

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045325743, Paperback, Afmeting: 30 x 30 x 1,4 cm, stevig papier en enkelzijdig bedrukt, 96 pagina's, Gewicht boek: 891 gram, juni 2020

 

Dit boek heeft een grote variëteit aan vlakken- en lijnmandala's en dus voor ieder wat wils, van gedetaillerd priegelwerk in mandala's met fijne lijntjes tot wat grovere mandala's met grotere vlakken en meer artistieke vrijheid. De zwarte achtergrond rondom elke Mandala maakt, dat de kleuren extra helder en fel zullen uitkomen.

Het enige echte mandalakleurboek - Black Edition

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Het enige echte mandalakleurboek - Collector's Edition

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045324876, 72 pagina's, Hardcover, Gewicht boek: 916 gram, Afmeting: 25,8 x 25,7 x 2 cm, oktober 2019.

 

Deze Collector's Edition van Het enige echte mandalakleurboek is een ware eyecatcher en een hebbeding voor elke kleurfan. De mooie Hardcover uitvoering met goudfolie geeft dit boek een chique uitstraling en maakt het een waardige omlijsting voor de kunst die je van deze mandala's in dit boek gaat maken. Dit boek bevat 48 nieuwe mandala's. En wil je een van je mandala's inlijsten, dan kun je ze makkelijk langs de scheurlijn uit het boek halen. Enkelzijdig bedrukt op stevig papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan materialen. 

Het enige echte mandalakleurboek - Collector's Edition

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Johanna Basford - Teken je eigen Inktwonderland

Kleurboek voor volwassenen, Afmeting: 21,7 x 25,5 x 1,1 cm. ISBN 9789045324869, paperback, 96 pagina's, Gewicht boek: 442 gram, oktober 2019.

 

Leer tekenen van de kleurkoningin herself: Johanna Basford!

In deze prachtige, toegankelijke gids deelt Johanna de grappige, eenvoudige, laagdrempelige geheimen om je eigen flora, fauna en fantasiewerelden te bedenken en tekenen zoals je die ook vindt in haar geliefde bestsellerkleurboeken. De stap-voor-stap oefeningen, inspirerende opdrachten en kleurpagina's geven je creativiteit een kickstart. Dit boek prikkelt je fantasie en leert je de mooiste wezens en landschappen te creëren met pen of potlood terwijl je tegelijkertijd je eigen tekenstijl ontwikkelt.

 

Johanna's onderscheidende illustraties van weelderige wouden, onderwaterwerelden en maigsche koninkrijken hebben miljoenen mensen over de hele wereld betoverd. In deze gids leert ze je de kneepjes van het vak: de geheimen om je eigen wonderlijke werelden te maken door expressief tekenen.

 

Johanna Basford - Teken je eigen Inktwonderland

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Johanna Basford - Magische Jungle

Kleurboek voor volwassenen, 140 grams papier, afmeting: 25,5 x 25,5 cm, paperback met flappen, goudfolie op de cover, ISBN 9789045325552, 96 pagina's, Gewicht boek: 455 gram,  juni 2020. 

 

Langs het pad dat kleurgoeroe Johanna Basford voor je heeft versierd fonkelen de flora en fauna van een jungle die wacht door jou tot leven te worden gewekt. Waan je in een wereld waar gespikkelde boomkikkers, stilzwevende kolibris, jagende tijgers en speelse apen je de weg wijzen. 

 

De Uitgever bericht: Het betreft geen herdruk van de Magie v/d Jungle, maar een heruitgave. Het zijn dezelfde tekeningen, maar met de kwaliteit van een MUS-boek!

Johanna Basford - Magische Jungle

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Johanna Basford - Wereld van Bloemen

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045323800, Afmeting: 25,6 x 25,5 x 1,1 cm, paperback, dubbelzijdig bedrukt met grote uitvouwbare kleurpagina, 80 pagina's, Gewicht boek: 474 gram, september 2018.

 

Dit boek nodigt je uit mee te reizen over de wereld naar fabelachtige rijken en onderweg exotische bloemen en buitengewone planten te ontdekken. Van zwevende tuinen van waterlelies in Zuid-Afrika tot de delicate chocoladeplant in Japan - en van fantasievolle paddenstoelen tot betoverende sprookjesachtige tuinen - er wacht een overvloed van fascinerende bloemen op je, klaar om tot leven gebracht te worden met kleur. Ga mee met kleurkoningin Johanna Basford op een oogverblindend bloemenavontuur vol fantasie en verbeelding - met ontelbare veel nieuw te ontdekken bloemen en bloesems. Oorspronkelijke titel: World of flowers. 

Wereld van Bloemen - Johanna Basford

€ 14,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Julia Woning - Dikke Dames in de Schilderkunst

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045322285, enkelzijdig bedrukt, paperback, Gewicht boek: 485 gram, Afmeting: 25,1 x 25,1 x 1,2 cm, september 2017

 

Je wist het misschien niet maar de dikke Dames van Julia Woning zijn al eeuwenlang een geliefd onderwerp om vast te leggen op het canvasdoek. De grootste kunstenaars ter wereld lopen weg met deze voluptueuze dames: Monet, Mucha, Van Gogh, Renoir, Botticelli, Vermeer, Degas, Mondriaan, Appel, Picasso, Munch, Gaugain en nog veel meer. 

Dikke Dames in de schilderkunst kleurboek - Julia Woning

€ 14,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Julia Woning - Creatieve tekentechnieken workshop

Julia Woning laat je zien hoe je met bepaalde technieken en het juiste kleurenpalet de mooiste kleurplaten, tekeningen en kunstwerken maakt. Bovendien leer je je eigen stijl ontwikkelen door het toevoegen van patronen, schaduw en lagen. Ook laat ze verschillende mixmedia zien, het gebruik van sjablonen, stempels en inkt. Veel achtergrondinformatie over materiaal en technieken, Een perfecte balans tussen instructiepagina's & inspirerende voorbeelden en witruimte om zelf te oefenen, Landscape formaat geeft volop ruimte om te schetsen en uit te proberen. ISBN 9789045322278, Afmeting: 25,1 x 22 x 1,5 cm. juli 2018, paperback, 96 pagina's

 

Dit boek is niet meer leverbaar.

Julia Woning - Creatieve tekentechnieken workshop

€ 14,99

 • Uitverkocht

Julia Woning - Kleurtechnieken workshop

ISBN 9789045320564, paperback, 96 pagina's, Gewicht boek: 543 gram, Afmeting boek: 25 x 25 x 1,4 cm, oktober 2016

 

In dit boek is kunstenares Julia Woning je ultieme gids bij het kleuren - zij begeleidt je van begin tot eind en bij elke stap van het proces. Het begint allemaal met het juiste gereedschap en een beetje voorkennis: je kleurmateriaal en de kleurenleer. 

Kleurtechnieken workshop - Julia Woning

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Julia Woning - Tropisch koraalrif kleurboek

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045320519, Gewicht boek: 674 gram, Afmeting: 30,5 x 30,1 x 1,2 cm, paperback, september 2016.

 

In het tropisch koraalrifkleurboek neemt kunstenares Julia Woning je mee op een unieke duikervaring tussen prachtige koraalriffen in de ondiepten van de oceaan. Neem een duik tussen kleurrijke tropische vissen, anemonen, sponzen, weekdieren, zeesterren, en weelderige koralen die op de zeebodem leven. 

Tropisch koraalrif kleurboek - Julia Woning

€ 14,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Kanoko Egusa - Menuet van Geluk

Na Rapsodie in het bos komt dit voorjaar het tweede meesterwerk van de Japanse Illustrator Kanoko Egusa uit: Menuet van Geluk. Kanoko neemt je mee terug naar haar mysterieuze bos, waar je een kijkje krijgt in het bijzondere leven van de dieren die er leven. In Dans van geluk maakt iedereen zich op voor een bijzondere dag: er is een bruiloft! De dieren komen van alle uithoeken van de wereld naar het bos. En dan is het feest! ISBN 9789045322292, 92 pagina's, maart 2018

 

Dit boek is niet meer leverbaar. Wij hebben wel de Japanse versie op voorraad

(zie pagina kleurboeken/overige talen)

Menuet van Geluk - Kanoko Egusa

€ 14,99

 • Uitverkocht

Kanoko Egusa - Rapsodie in het bos

Kleurboek voor volwassenen, ISBN 9789045322308, Gewicht boek: 479 gram, Afmeting: 25 x 25 x 1,1 cm, paperback, oktober 2017.

 

Rapsodie in het bos is een meesterwerk van de japanse illustrator Kanoko Egusa. Ze neemt je mee naar haar mysterieuze wereld, waarin je een kijkje krijgt in het mysterieuze leven van de dieren die er leven. De dieren leven er vrij, onaangeraakt door mens en techniek. Je vindt er exquisiete planten en natuur, uitbundige bloeiers, antieke architectuur, prachtige landschappen en natuurlijk de schattigste dieren. Van fluffy konijnen die je een bos bloemen presenteren, een duif in een koekoeksklok en muisjes die een taart versieren tot geheime deuren in boomstronken, eekhoorns in wollige truien en trommelende wasberen - sprookjesachtiger dan dit wordt het niet. 

Rapsodie in het bos - Kanoko Egusa

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Magische Mandala's - Een kaleidoscopisch kleuravontuur

Kleurboek voor volwassenen, Uitgever: BBNC, ISBN 9789045325330, 96 pagina's, Gewicht boek: 933 gram, Afmeting: 30,1 x 30,1 x 1,5 cm, paperback, februari 2020

 

Dit mandalakleurboek is niet zomaar een kleurboek. Het is een kleuravontuur, een boek waarin je wordt meegenomen op een kaleidoscopische reis door de mooiste figuren en patronen. Tijdens het vullen van de ronde vormen kom je compleet tot rust en kun je je gedachten de vrije loop laten. De bladzijden in het boek zijn enkelzijdig bedrukt, waardoor je er met veel verschillende materialen in kunt werken. Op het extra grote formaat van 30 x 30 cm komen de platen nog meer tot hun recht. 

Magische Mandala's - Een kaleidoscopisch kleuravontuur

€ 14,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Maria Trolle - Botanicum

Stap in de magische natuurlijke wereld van Maria Trolle in haar nieuwste kleurboek Botanicum. Haar prachtige lijnenspel vormt de ultieme basis voor een perfecte kleurplaat. Liefhebbers van natuurlijke motieven, met weelderige bossen vol kleurrijke planten en bloemen kunnen hun hart ophalen. Van zomerse pioenrozen en pauwenveren tot herfstkransen en winterse lelietjes-van-dalen. Het boek is prachtig uitgevoerd met een kartonnen kaft, goudkleurig linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen. ISBN 9789045323237, 96 pagina's.

Maria Trolle - Botanicum

€ 15,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Maria Trolle - Botanische Tuin kleurboek

Prachtig boek uitgevoerd met kartonnen kaft, goudkleurige linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Dit exclusieve kleurboek neemt je mee door een weelderige tuin, langs levendige bloembedden, vijvers, moestuinen en appelboomgaarden. Illustrator: Maria Trolle. ISBN 9789045321028, 96 pagina's.

Botanische Tuin kleurboek

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Maria Trolle - Flora & Fauna

Stap in de magische natuurlijke wereld van Maria Trolle in haar nieuwste kleurboek Flora & Fauna. Haar prachtige lijnenspel vormt de ultieme basis voor een perfecte kleurplaat. Liefhebbers van natuurlijke motieven, met weelderige bossen vol kleurrijke planten en bloemen kunnen hun hart ophalen.  Het boek is prachtig uitgevoerd met een kartonnen kaft, zwarte linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen. Afmeting: 21x25 cm. ISBN 9789045324401, 96 pagina's, juni 2019 .

Maria Trolle - Flora & Fauna

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Maria Trolle - Luna

Ga mee op een magisch avontuur in de prachtige wereld van Luna. Geniet van een wandeling bij maanlicht door een tuin vol bloemen, ontdek fantastische plantenschatten in een dichtbegroeid bos en tref achter elke boom en kronkel in het bospad een nieuw sprookje aan. Geef je gedachten rust en kalmeer je geest door alle prachtige planten en dieren in Luna's wereld te kleuren. Achter in het boek vind je een register van alle planten, vogelsoorten en vlinders die je onderweg tegenkomt. Dit mooie kleurboek bevat kleurplaten van bloemen, vogels, dieren en sprookjesfiguren.

Illustrator: Maria Trolle. Hardcover met linnenband, zilverpreeg op de rug en zilverfolie op de cover, 96 pagina's. Afmeting: 21 x 1,9 x 25 cm. ISBN 9789045325897, november 2020

Maria Trolle - Luna

€ 16,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Maria Trolle - Schemertijd

Stap in de magische schemering waar de grens tussen dag en nacht vervaagt en de schaduwen trucjes uithalen met je ogen. Dieren nestelen zich in weelderig groen dat hen omsluit voor de nacht. Kijk uit voor alle wezens die 's nachts tot leven komen in alle hoekjes en gaatjes. Laat je geest tot rust komen door het kleuren van diepte en kleurschakeringen in de mooiste bloemen en vazen. Prachtig boek met kartonnen kaft, zwarte linnen band (anders dan op de afbeelding), gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen.  ISBN 9789045322674, september 2017

Schemertijd - Maria Trolle

€ 15,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Mystieke Mandala's

Mandala's hebben iets mystieks. Je kunt je helemaal verliezen in hun ingewikkelde patronen, geheimzinnige vormen en fijne lijnenspel. De verrassende en betoverende tekeningen in "Mystieke Mandala's" geven je alle ruimte om jezelf helemaal te verliezen in de rust van het kleuren.  ISBN 9789045326061, paperback, afmeting: 30 x 30 cm, stevig papier en enkelzijdig bedrukt, waardoor je er met veel verschillende kleurmaterialen op kunt werken,  96 pagina's, september 2020

Mystieke Mandala's

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Tomislav Tomic - Dromenvanger

Welkom in de wondere wereld van Tomislav Tomic. Ontspan en ga op een opmerkelijke reis door zijn droomachtige fantasiewereld. In de betoverende illustraties ontmoet je feeën, elfjes, dwergen en reuzen, ridders en hofdames, zeemeerminnen, draken, eenhoorns en vele andere mythische wezens. Je bezoekt mysterieuze kastelen - verborgen in de nevel - je loopt door betoverende bossen, duikt in mystieke onderwaterkoninkrijken en beleeft het avontuur van je leven!  ISBN 9789045321868, oktober 2017.

Dromenvanger - Tomislav Tomic

€ 14,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Tomislav Tomic - Sprookjesbos

Welkom in de wondere wereld van Tomislav Tomic. Ontspan en ga op een opmerkelijke reis door zijn droomachtige sprookjeswereld. De buitengewone illustraties van Tomic leiden je naar beschutte plaatsen die tot de verbeelding spreken: van zachte wolken tot prachtige diepten. Schelpen en zeealgen, draken en herten, schurken en dwergen, en majestueuze onderwaterwezens wachten tot jij ze tot leven brengt met kleur - je loopt door betoverende bossen, duikt in mysterieuze onderwaterkoninkrijken en beleeft het avontuur van je leven! Dit is een zeldzaam mooi kleurboek, gevuld met tot de verbeelding sprekende, gedetailleerde designs. Er is zoveel te zien en te kleuren: de prachtige stijl van de illustrator gaat al je verwachtingen te boven. ISBN 9789045323527, 80 pagina's, paperback

Sprookjesbos - Tomislav Tomic

€ 14,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hieronder staan de Overige Nederlandse kleurboeken


Johanna Ans van den Broek - Funny, Furry & Froggy in the Woods

Een kleurboek voor volwassenen waarbij je vrolijk wordt en met heel veel plezier het kind in jezelf herontdekt! Gekke en vrolijke dieren, maffe doodles waarin je van alles terug kunt zien, gebruik je fantasie. Vind de dieren verstopt in bomen en bloemen, hout word bloemblad en andersom... Kortom, kleurplaten waarbij jij jezelf met je kleurmaterialen helemaal kunt ontspannen! ISBN 9789402245851, 132 pagina's, Formaat: A4, paperback, 15 juni 2018

Funny, Furry & Froggy in the Woods - Johanna Ans van den Broek

€ 15,99

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Kleurgebeuren - Lekker Kleuren 1

Het eerste kleurboek van Your Colour Creations. Met 30 prachtige tekeningen van Georg Cuno en Nanda Boukes heb je alle ruimte om je verbeelding en creativiteit de vrije loop te laten. Wij wensen je veel kleurplezier! De pagina's zijn enkelzijdig bedrukt. ISBN 9789082484809, maart 2017

Kleurgebeuren - lekker kleuren 1
€ 9,99

€ 8,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Kleurglossy nr 7 - Francien van Westering

In dit nummer heeft KleurGlossy een interview met de illustratrice over haar werk en succes. Ook Melanie van Doepa Creations heeft speciaal haar Doepa in een kattenjasje gestoken. Het enige echte kleurmagazine voor volwassenen. ISBN 9789079287987,  juli 2017.

Kleurglossy nr 7 - Francien van Westering

€ 8,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Kleurglossy nr 8 - Millie Marotta

Het enige echte kleurmagazine voor volwassenen. ISBN 9789492840059,  oktober 2017.

Kleurglossy nr 8

€ 8,95

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Masja van den Berg - From Holland with Love

Het 6e kleurboek van Masja van den Berg, From Holland with love is opnieuw uitgegeven door MUS!

 

Masja's Oer-Hollandse taferelen zitten vol details en zijn een lust voor het oog. Verlies jezelf in betoverende landschappen, historische molens, grachtenpanden en gezellige melkmeisjes. Nederlandstalig, 64 pagina's, Hardcover, enkelzijdig bedrukt, zwartwit met perforatielijn en spot UV op de cover, Afmeting: 25,7 x 25,7 x 1,4 cm. Gewicht boek: 620 gram, ISBN 9789045325965, oktober 2020

Masja van den Berg - From Holland with Love

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Masja van den Berg - Masja's Fairy Tales

Een heel kleurboek vol Sprookjes! Droom lekker weg in deze wonderlijke wereld! 15 illustraties om te kleuren. Nederlandstalig, enkelzijdig bedrukte pagina's met scheurlijn, dik papier 250 gram. ISBN 9789082958430, mei 2020

Masja van den Berg - Masja's Fairy Tales

€ 9,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Masja van den Berg - Mijn Wonderlijke Wereld The best of

In "Mijn Wonderlijke Wereld" kun je even wegdromen naar een andere wereld. Een wereld vol bloemen, dieren, paisleys en andere patronen die je gedachten verzetten en je even tot rust laten komen. De pagina's zijn van extra dik papier. Nederlandstalig, Paperback, enkelzijdig bedrukt, Afmeting: 34 x 24 x 2 cm. Gewicht boek: 300 gram, ISBN 9789082958447, oktober 2020

Masja van den Berg - Mijn Wonderlijke Wereld The best of

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Masja van den Berg - Masja's Mandala's Spring

In dit boek vind je prachtige Mandala's van bloemen en dieren! Met liefde voor jou getekend! Nederlandstalig, enkelzijdig bedrukt op dik papier, 250gr met scheurrand. Afmeting: 24 x 0,7 x 24 cm. EAN 9789082958416, mei 2019.

Masja van den Berg - Masja's Mandala's Spring

€ 9,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Masja van den Berg - Masja's Mandala's

Een heel kleurboek vol Mandala's met dieren en bloemen! Met liefde getekend! Nederlandstalig, enkelzijdig bedrukt op dik papier, 250gr met scheurrand. Maak jij er mooie kunstwerkjes van? EAN 9789082958409, 20 november 2018.

Masja van den Berg - Masja's Mandala's

€ 8,99

 • Uitverkocht

Masja van den Berg - Masja's Mandala's deel 2

Na het overweldigende succes van Masja's Mandalas's kon een tweede deel niet uitblijven! Een heel kleurboek vol Mandala's met dieren en bloemen! Met liefde getekend! Nederlandstalig, enkelzijdig bedrukt op dik papier, 250gr met scheurlijn. Maak jij er mooie kunstwerkjes van?

 

Kleurboek voor volwassenen, Afmeting: 24 x 24 x 1 cm. Gewicht boek: 400 gram, ISBN 9789082958478, 2021

Masja van den Berg - Masja's Mandala's

€ 11,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Masja van den Berg - Versier je wereld

Voor iedereen die zelf graag net zo mooi wil leren tekenen als een prof. Of foto's mooi wil leren versieren. Met Versier je wereld; Leer tekenen met Masja krijg je dit voor elkaar. Het boek, geheel in Ibiza-style, staat vol leerzame tutorials, tips en tricks om de bekende Masja-elementen te leren tekenen. Van vlinders tot mandala's en van lotussen tot paisleys; Masja leert het je allemaal. Deze keer dus geen inkleurboek, maar een inspirerend en vrolijk leerboek inclusief oefenbladen. Het boek bevat heldere stap-voor-stap-handleidingen waarmee je de prachtigste tekeningen leert maken. Masja laat zien dat iedereen zijn of haar wereld kan versieren! Nederlandstalig, 96 pagina's, Afmeting: 22,2 x 22,2 x 1,5 cm. ISBN 9789020608670, 15 juli 2018

Versier je wereld - leer tekenen - Masja van den Berg

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Millie Marotta - Kleur jezelf kalm - Fantastische fauna

Millie Marotta's nieuwste kleurboek Kleur jezelf kalm Fantastische Fauna bevat kleurplaten van dieren over de hele wereld, van allerlei pluimage. Ze wonen in de zee of op woeste bergtoppen en leven in de artische kou of in de tropische hitte van de woestijn. 96 pagina's. ISBN 9789045211381

Kleur jezelf kalm - Fantastische fauna

€ 12,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Sabine Design - Magisch Arabië

Kleuren is niet alleen hartstikke leuk, maar verhoogt ook de creativiteit en spreekt onze inventieve en artistieke kant aan. Het is daarbij ook goed voor de gezondheid: het focust ons en maakt ons mindfull en ontspannen. Net als bij meditatie worden alle andere gedachten afgesloten als we ons op het kleuren concentreren. Magisch Arabië laat je de mooiste Arabische thema's ontdekken en inkleuren. Speel met de illustraties, patronen en designs en laat je inspireren door Arabische spreekwoorden en gezegden.

Laat jouw innerlijke Geest of Aladin uit de fles!

ISBN 9789049401191, augustus 2017, 128 pagina's.

Magisch Arabië - Sabine Design

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen