Grote Verbouwing!

Waarom gaan we verbouwen bij Your Colour Creations en Printshop LAB Nederland?

 

In het pand waar we zitten aan de Kerketuinenweg 95/97 in Den Haag, daar was al jaren onze Drukkerij LAB Nederland gevestigd. In 2015 zijn we met Your Colour Creations - Dé Kleurboeken Specialist gestart in hetzelfde pand. In 2017 hebben we een Printafdeling opgestart. Your Colour Creations begon klein, maar is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een flink bedrijf. Er moesten keuzes gemaakt worden, waar we onze aandacht op zouden gaan richten.

 

We hebben ervoor gekozen om de drukkerij-afdeling te sluiten en de grote drukpers is afgelopen november verkocht. De Printafdeling, waar Georg Cuno ook uw kleurboeken print, blijft bestaan. En natuurlijk moest er voor Your Colour Creations een ruimer magazijn komen voor alle kleurboeken en kleurpotloden. En Geordi Cuno - die de verzendafdeling runt - krijgt dan een veel fijnere werkplek. 

 

Wat gaat er gebeuren? Er worden in het magazijn muren weggehaald, deuren verplaatst, andere muren neergezet, de CV gaat eruit en airco is geplaatst. In het kantoor hoeft gelukkig minder gedaan te worden. Geordi heeft zijn werkplek tijdelijk in het kantoor. Het is allemaal wat improviseren, want ondertussen gaat het werk gewoon door...

 

We houden jullie op de hoogte!

 

groetjes van het Your Colour Creations-team: Sandy, Georg en Geordi Cuno 

Reactie schrijven

Commentaren: 0