Wij gaan verhuizen!

Het is een onverwachte wending, maar Your Colour Creations gaat verhuizen per 1-11-2023!

 

Na maanden van verbouwen, na het afstoten van onze drukkerij-afdeling van LAB Nederland, waren we eindelijk klaar afgelopen voorjaar. Your Colour Creations deelt samen met ons andere bedrijf Printshop LAB Nederland de overgebleven bedrijfsruimte aan de Kerketuinenweg 97 in Den Haag.

 

Maar na enkele maanden bleek, dat de Printshop LAB Nederland niet langer levensvatbaar was. De nasleep van Corona en de te hoge huisvestingskosten waren de reden, dat we voor LAB Nederland moesten besluiten om met de Printshop te stoppen op die locatie. LAB Nederland blijft wel bestaan, maar Georg Cuno zal zijn werk als Drukwerk-Adviseur en Bemiddelaar vanuit zijn thuis-kantoor gaan doen.

 

Dus gingen we op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte voor Your Colour Creations. Maar dat is niet zo makkelijk te vinden! Vandaar dat we nu terugverhuizen naar ons prive-adres (Den Haag). Hier zijn we 7 jaar geleden ook begonnen met de webshop. Maar toen hadden we een veel kleiner assortiment. Dus kwamen we flink ruimte tekort! We hebben ruimte moeten creëren voor onze webshop en hebben een mooie, grote Blokhut laten bouwen. Daarnaast zullen wij er nog een opslag bij moeten huren. 

 

Woensdag 1 november 2023 gaat het dus gebeuren. We gaan verhuizen. Terug naar ons prive-adres. Totdat wij een geschikte, nieuwe bedrijfsruimte hebben gevonden. Mocht je iets weten, laat het ons dan weten. Wij zoeken een bedrijfs-/kantoorruimte van ongeveer 50-100 m2 in Den Haag (liefst Zuid) of Westland.

 

Voorlopig blijven wij met z'n drieën (Sandy, Georg en Geordi) lekker aan het werk vanuit ons thuiskantoor en blokhut. Vanaf maandag 6 november hopen we helemaal ingericht te zijn en jullie bestellingen weer snel te kunnen verzenden.

 

Groetjes, Sandy, Georg en Geordi Cuno

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Yvonne Verwij (maandag, 23 oktober 2023 15:23)

  Heel veel succes met de verhuizing.
  Blij dat jullie met de webshop door kunnen gaan.
  Hoop dat jullie ook een andere ruimte kunnen vinden in de toekomst.

  Gr John en Yvonne

 • #2

  Sonja Meurs-Schuermans (maandag, 23 oktober 2023 16:04)

  Heel veel succes met de verhuis. Hopelijk komt er in de toekomst iets mooi's op jullie pad.
  Groetjes, Sonja

 • #3

  Wilma van der Lubbe (maandag, 23 oktober 2023 18:14)

  Jammer, was een heerlijke plek om te werken.
  Heb daar met veel plezier mijn werk kunnen doen. Ben jullie daar nog steeds dankbaar voor.
  Heel veel succes op jullie nieuwe plek.
  Gaat zeker lukken met jullie enthousiasme.
  Groetjes en tot ziens. Wilma

 • #4

  Thamar Kruijer (maandag, 23 oktober 2023 22:50)

  Heel veel sucses invde kerketuinen

 • #5

  Mia van Zelst (dinsdag, 24 oktober 2023 00:06)

  Heel veel succes met de verhuizing en dat er snel een mooi groot pand op jullie pad komt!